To international audience, I'm moving back to www.kacangkopi.blogspot.com

To Malaysian audience, I'm moving back to my old blog but with a minor change to the address www.kacangkopi.blogspot.co.uk

Kepada pengunjung Malaysia, KK kembali semula ke blog asal tetapi dengan sikit pengubahan pada laman web iaitu www.kacangkopi.blogspot.co.uk

Thank you!

Saturday, May 5, 2012

We're moving (again!)

Hello!

Seperti yang anda tahu, blog asal KK telah diblock daripada tontonan audiens Malaysia oleh kerajaan Malaysia. Jadi KK pindah blog asal ke blog baru ini. Namun hari ini KK baru tahu yang kerajaan Malaysia hanya block www.kacangkopi.blogspot.com SAHAJA bukan domain yang lain iaitu www.kacangkopi.blogspot.co.uk. Jadi anda boleh lawati blog KK di laman web tersebut! Maafkan KK kerana semua ini hehehe. Semua ini tertakluk kepada audiens Malaysia sahaja bukan audiens antarabangsa.

Kalau korang ada tekan kat mana-mana di blog KK seperti hendak post komen di satu entri lepas tu tak boleh bukak, sila semak address website KK pada masa tersebut. Adakah www.kacangkopi.blogspot.com? Jika ya, anda perlu rename kepada www.kacangkopi.blogspot.co.uk.

PS: Kalau korang dah follow blog KK sebelum ni, tak perlu lah lagi follow, sebab blog kekal sama macam dulu..

As you may know, my previous blog has been blocked from Malaysian audience by Malaysian government, so I move my old blog to this blog, now surprisingly today, I just found out that my old blog is still accessible by Malaysian through OTHER domain, which is www.kacangkopi.blogspot.co.uk. Only www.kacangkopi.blogspot.com that is being blocked from viewing by Malaysian audience. So I'm going to move my content to my old blog again . I'm sorry for all this hassle! Thank you for being supportive!

PS: The good thing is, you don't have to follow me back if you have already did, and I got my 1.75 million viewers back! Hehehe


Nak komen...

Alamak! Kena block!

Jangan panik! Rename je URL tu :)